15. maaliskuuta 2012

Kirosana

On kyllä aivan sama mihin vuorokauden aikaan tässä kämpässä yrittää nukkua, ei onnistu! Jollei yläkerran naapurit huuda käytävässä, alakerran naapurit poraa alakerrassa. Tai koira keksii murista jotain olematonta uhkaa. Jos jossain vaiheessa tulee hiljaista ja oon juuri nukahtamassa, vauva jo herääkin.

Suurin ongelma on noi yläkerran asukkaat. Muutaman kerran on vauvakin herännyt niiden älämölöön, se uni kun ei ole niin syvää heti nukahtamisen jälkeen. Miljoona kertaa on sekä vauvan että äidin nukahtaminen vaikeutunu niiden takia. Kolme kertaa olen pyytänyt sitä äänekkäintä perhettä kulkemaan käytävässä hiljempaa. Ellei ne lapset huuda, niin aikuiset juoksee rappusia ylösalas keskellä yötä jutellen kovaan ääneen. Välillä tuntuu että ne asuu siellä käytävässä. Kaikki ne äänet kuuluu meidän makuuhuoneeseen. Ja itseasiassa olohuoneeseenkin. 

Tää on todella turhauttavaa, koska itse yritän aina liikkua käytävässä mahdollisimman hiljaa, jottei naapurit häiriintyis. Mua suututtaa ja väsyttää nyt niin paljon että meen varmaan ens yönä huutamaan niiden oven taakse, katsotaan kuinka tyytyväisiä ne sitten on. Otan jumalauta vielä koiran mukaan ja käsken sen haukkua. 

Olis vaan pitäny ostaa se rivarikämppä. Mä oon ihan totta nyt sitä mieltä, että asuisin vaikka teltassa keskellä metsää kunhan saisin nukkua rauhassa!!


1 kommentti:

  1. Anonyymi12:36

    Onko ne suomalaisia vai ulkomaalaisia naapureita. Omasta kokemuksesta voin kertoa ne ulkomaalaiset on aikas kovia yöeläjiä ja metelöitsijöitä :) niitä pitää vain ymmärtää :D voi voi Iso S, naapuri sopu ei aina ole helppoa. Tsemppiä, mut yritä välttää sotaa! toivottavasti kuitenkin pienempi S nukkuu yönsä suurimmaksi osaksi hyvin, metelistä huolimatta.

    - P

    VastaaPoista