10. kesäkuuta 2012

Viikonloppu

Ostin (tilasin) Siirille eilen illalla kävelytuolin! Tarkoitus oli lainata ystävältä, mutta googlettaessani löysin vaaleanpunaisen ihanuuden. Eihän sitä voinut olla tilaamatta, kun hintakaan ei ollut paha. Sen saa kätevästi myös tuollaiseksi keinuksi, jos haluaa että neiti pysyy paikallaan ;) Parit soittimetkin ostin siinä samassa, voidaan musisoida sitten yhdessä.



Meillä on kyllä ollut mielenkiintoinen viikonloppu. Eilen herättiin miehen kanssa molemmat väärällä jalalla ja oltiin kiukkuisia kuin ampiaiset. Eipä olla pitkään aikaan sillälailla riideltykään! Taisi tehdä ihan hyvää, puhdistettiin ilmaa. Vaikka kaikki alkoikin väärinkäsityksistä. Ehkä naisten ja miesten ei vaan ole tarkoitettu ymmärtämään toisiaan? Mä en ainakaan välillä ymmärrä tuon ajatuksia yhtään. Iltaan mennessä oltiin jo ihan kavereita taas.

Tänään oli ihanaa katsella isin ja tytön touhuja. Heidän katseluunsa en kyllä kyllästy koskaan, se rakkaus on käsinkosketeltavaa.







Tänään oltiin shoppailemassa ruokapöydän tuoleja uuteen kotiin. Kodin ykkösessä oli yllätyspäivät, ja netistä katseltiin että siellä olis kivannäköiset tuolit halvalla. Eihän ne sitten hyvät ollu, laadun tuntua ei ollut ollenkaan. Pakko kuitenkin tuolit oli (mukama) löytää, ja Askosta sitten löytyikin. Maksoi kaksi kertaa sen verran mitä ne Kodin1 tuolit, mutta ne myös tuntuu hyvältä. Ja näyttää hyvältä! Nyt vaan odotellaan vielä kuukausi että päästään muuttamaan, ja kokeilemaan niitä.

Ja ainiin, perjantaina meillä kävi muutama muksu kylässä. Kuusi äitiä ja kuusi vauvaa, ja meno oli sen mukaista! Ääntä ja vauhtia riitti. Oli aivan mahtava päivä! Ihanaa kun ympärillä on ihmisiä, jotka ovat täysin samassa tilanteessa, voidaan jakaa surut ja murheet, ilot ja onnenhetket. Ja ne on aikalailla samoja, kun muksut on samassa iässä. Seitsemästä lapsesta on melko haasteellista ottaa kuvaa.. :)


Eipä sen syvempiä ajatuksia tällä kertaa. Natinati.

1 kommentti:

  1. Niin ihana toi naurukuva isästä ja tyttärestä! Sydän sulaa <3

    VastaaPoista